Tarteletter med rejer

9. april 2009
By

4 pers.

12 tarteletter af god kvalitet

lidt smør

400 g store, grønlandske rejer

1 skalotteløg, finthakket

1 spsk. mel

4 spsk. hvidvin

2 spsk. frisk esdragon, hakket

200 g grønne bønner i små stykker

½ fennikel i små tern

2 dl piskefløde eller madlavningsfløde

groft salt, friskkværnet peber

Smelt lidt smør i en gryde, ca. 20 g., og tilsæt rejer og løg. Lad det sautere i et par minutter og tilsæt så mel, bland det godt rundt. Kom vin, esdragon, bønner og fennikel i og lad det simre i 5 minutter, mens der røres. Hæld fløde i og bring det nær kogepunktet, under omrøring. Skru ned og krydr med salt og friskkværnet peber. Lun tarteletterne i ovnen ved 175 grader i 5 minutter, fordel fyldet i og server straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer