Thai-salat med kylling

15. april 2009
By

4 pers.

150 g brede risnudler

300 g kyllingebrystfilet

2 rødløg, hakket

2 friske, røde chili uden kerner, hakket

2 tsk. frisk, ingefær, fintrevet

1 spsk. olie til stegning

1 spsk. fishsauce

3 hjertesalat

1 potte frisk koriander

4 spsk. sød chilisauce

Tilbered nudler efter anvisning og skyl dem godt i koldt vand.

Skær kyllingebrystfileter i tynde strimler og lynsteg det ad nogle gang i en varm wok med olie. Kom det al kødet tilbage i wokken og kom rødløg, chili og ingefær i, vend det rundt hele tiden og steg i 3 minutters tid. Smag til med fishsauce, salt og friskkværnet peber. Bræk hjertesalat i mindre stykker og anret det i 4 tallerkner. Fordel risnudlerne på salaten og derefter den stegte kylling. Drys med hakket, frisk koriander og dryp med chilisauce.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer