Tomatris med grønsager

12. april 2009
By

4 pers.

4 fed hvidløg, finthakket

1 løg, hakket

2 spsk. olie

4 dl brune ris

10 dl vand

1 spsk. koncentreret tomatpure

groft salt, friskkværnet peber

2 gulerødder i tern

1/4 knoldselleri i tern

1 rød peberfrugt i små tern

1 grøn peberfrugt i små tern

revet ost

Damp hvidløg og løg i olie i en stor gryde, til de er bløde. Rør risene i og derefter tomatpure. Tilsæt vand, salt og friskkværnet peber. Læg låg på, skru ned og lad risene simre i 40 minutter. Når der mangler ca. 12 minutter, tilsættes gulerødder og selleri. Smag til og server drysset med peberfrugt i tern og revet ost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer