Tomatsuppe med tortellini

2. marts 2009
By

2 pers.

3/4 pose rodfrugtblanding fra frost

2 fed hvidløg, finthakket

2 spsk. olie

2 tsk. mild paprika

½-3/4 liter tomatjuice

½ liter hønsebouillon

1 stilk frisk timian

saft af ½ appelsin

250 g tortellini med ostefyld

frisk, revet parmesansost

hakket persille

salt, friskkværnet peber

Svits peberfrugter, hvidløg og paprika i olie i en stor gryde. Hæld bouillon og ½ liter tomatjuice ved. Kom timian ved og lad det simre i ½ time. Kog tortellini efter anvisning på emballagen, til de er al dente. Hæld vandet fra, lad dem dryppe af og hold dem varme. Tag timianstilken op og blend suppen, men lad den være rustik i det. Smag til med salt, friskkværnet peber og appelsinsaft. Hvis den er lidt for tyk, kan den fortyndes med lidt mere tomatjuice, til ønsket konsistens. Server portionsanrettet med de varme tortellini fordelt i skålene og drys med parmesanost og persille. Server med groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer