Tomattærte

11. december 2008
By

1 tærte

Tærtedej:

250 g mel

125 g flødeost

2 æggeblommer

1 tsk. salt

2 spsk. yoghurt naturel

Fyld:

lidt smør og mel til formen

2 dl sugo (tomatsauce som kan købes færdig i supermarkeder)

125 g ricotta

1 potte basilikum

½ kg cherrytomater, gerne både røde og gule, halverede

16 sorte oliven

8 ansjosfileter i olie, skylles grundigt

Bland mel og flødeost i en foodprocessor og tag det op. Rør æg, salt og yoghurt sammen i foodprocessoren, kom melblandingen i og kør til dejen samler sig. Ælt dejen lidt med hændene, stil den på køl i 1 times tid. Smør tærteformen med lidt smør og drys med mel. Rul dejen ud så den passer til tærteformen. Kom fyldet i: først sugo, så ricotta, basilikum, halve cherrytomater, oliven og ansjoser. Bages ved 190 grader i ca. 30 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer