Tortilla med svampe og porrer

9. april 2009
By

4 pers.

300 g blandede svampe

2 porrer i ringe

8 æg

3/4 dl mælk

groft salt, friskkværnet peber

1 tsk. mild paprika

2 dl hakkede krydderurter efter smag og behag

Rens svampene og skær dem i skiver. Steg dem i lidt smør på en pande, til al væde er fordampet. Hæld dem på en tallerken og kom så porrerne på, når de er stegt lidt, kommes svampene tilbage på panden og der krydres med salt og friskkværnet peber. Pisk æggene sammen med mælk, paprika, salt, friskkværnet peber og krydderurter. Hæld det over svampe-/porreblandingen og skru ned til middelvarme. Lad den stå til æggemassen er fast – den kan også sættes i ovnen, men HUSK at tjekke at panden kan holde til det!! Vend den ved at lade den glide over på et stort grydelåg, læg panden over og vip hurtigt rundt. Steg den lidt på den anden side. Skær den i trekanter og server med en lækker grøn salat og noget brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer