Tranebær-/valnøddemuffins

8. januar 2009
By

12 stk.

250 g mel

3 dl sukker

2 tsk. bagepulver

½ tsk. salt

2 store æg

1 1/4 dl kærnemælk

60 g smør, smeltet

1 spsk. citronsaft

2½ dl friske tranebær

1 1/4 dl valnødder, grofthakket

1 tsk. fintrevet citronskal

Forvarm ovnen til 200 grader.

Smør en muffinspande. Bland mel, sukker, bagepulver og salt godt sammen i en skål og stil det til side. I en anden skål piskes æggene let sammen. Rør kærnemælk, smeltet smør og citronsaft i. Kom æggeblandingen i de tørre ingredienser, rør det sammen til det er netop blandet – IKKE mere. Vend forsigtigt tranebær og citronskal i. Fyld dejen i muffinspanden og bag midt i ovnen i ca. 20 minutter til de er gyldne og gennembagte. Lad dem afkøle i muffinspanden ca. 15 minutter, inden de tages ud og afkøles helt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer