Tunsteaks med krydderurtedressing

11. december 2008
By

4 pers.

4 tunsteaks

2 spsk. olivenolie

saft af ½ citron

salt, friskkværnet peber

Dressing:

2 håndfulde bredbladet persille

1 bdt. dild

1 potte basilikum

4 spsk. olivenolie

saft af ½ citron

flagesalt, friskkværnet peber

lidt spæde, blandede salatblade

Rør olie, citron, salt og friskkværnet peber sammen og pensl det på tunsteaks’ene. Hak krydderurterne fint og rør dem sammen med olie og citronsaft. Smag til med flagesalt og friskkværnet peber. Grill tunsteaks’ene et par minutter på hver side, på en godt varm grill, de må gerne være lidt rå indeni (men du bestemmer selv). Fordel de spæde salatblade på 4 tallerkner, kom tunbøfferne på og fordel ca. 1 spsk. dressing på hver. Server med nye, kogte kartofler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer