Turen går til Skotland

11. december 2008
By

Jeg skal på juleindkøb i Edinburgh, Skotland sammen med kæresten og hendes far og mor i morgen, fredag.

 

Min kæreste har tidligere været 5 måneder i praktik ved Velux i SKotland under hendes uddannelse.

 

Hun har længe haft lyst til at tage derover igen uden at skulle arbejde denne gang.

 

Jeg besøgte hende i december måned for 4 år siden hun var derover og skal da medgive, at der er pyntet flot op i Edinburgh op til jul – selvom jeg ikke er den store julefanatiker, og egentlig synes, at pengene fra julebelysningen kunne bruges bedre andre steder.

 

Hvis de kan få virksomheder til at sponsorere AC Horsens, mon så ikke også der findes virksomheder i lokalområderne der vil sponsorere julebelysningen rundt omkring i byerne?

 

Vi har ikke planlagt det helt store, men det er tilsyneladende helt sikkert, at vi skal spise på The Dome. Der har jeg aldrig selv spist, men en stor steak kan man da få kan jeg se. Jeg er ikke så vild med alt for fin mad – kan simpelthen ikke døje de fleste af ingredienserne. God dansk mad, det er mere mig. Mon det er for tidligt, at være så stok konservativ som 32-årig ?

 

Jeg kommer hjem mandag aften og så står den ellers på arbejde, arbejde og mere arbejde inden vi fredag, den 19. december holder en lille julefrokost og så ellers går på en god lang juleferie.

 

I mit job/branche er det altid, når frosten begynder at sætte ind, at vi får alt for travlt. Alle hestefolk har åbenbart glemt, at hestene skal ind til vinter eller at de har fået føl i løbet af sommeren og nu mangler en boks eller to. Når de så er i gang kan de jo lige så godt udskifte samtlige bokse, vinduer m.m. Det er selvfølgelig fint med noget at rive i, og jeg skal heller ikke klage – slet ikke under den store finanskrise (mediestunt af format. RED.) – men det kunne nu være rart, at få det fordelt lidt mere jævnt ud over året – selvom vi endnu ikke har haft tid til at trække vejret er det da blevet endnu mere vildt siden november måned.

 

I går blev det til 19 timer, inden jeg kunne gå til ro. De seneste par måneder har det været hver dag alle ugens 7 dage, så jeg glæder mig meget til juleferien i år.

Tags: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer