Varm grønkålssalat med æbler

13. april 2009
By

4 pers.

400 g frisk grønkål, pillet og godt renset

1 rødt æble i små tern

2 gulerødder i små tern

15 blå, stenfri vindruer, halveret

½ dl hasselnødder

3 fed hvidløg i meget tynde skiver

1 tsk. knust spidskommen

½ tsk. chilipulver

2-3 tsk. fishsauce

1 dl vand

3 spsk. koldpresset jomfruolivenolie

Maldon salt, friskkværnet peber

balsamico

soya

Kom grønkål, æble, gulerødder, vindruer, hasselnødder, hvidløg, spidskommen, chili, fishsauce, vand og olie i en gryde – krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Bring vandet i kog, skru ned og lad det simre i 8-10 minutter under låg. Grønkålen skal være netop mør, men stadig have bid. Server straks dryppet med balsamico og soya.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer