Yoghurt med bær

6. januar 2009
By

4 pers.

1-2 bakker jordbær, alt efter størrelse

1 spsk. sukker

1 spsk. friskpresset appelsinjuice

1 liter græsk yoghurt

2 spsk. flydende honning

2 tsk. fintrevet appelsinskal

½ liter friske hindbær

1 liter frisk blåbær

1 spsk. frisk mynte, hakket + 4 små kviste til pynt

Dup jordbærrene tørre og skær dem i grove stykker, kom dem i en skål og vend dem med sukker og appelsinsaft. Stil dem til side, men lad dem stå ved køkkentemperatur i 1 time. Rør den græske yoghurt med honning og appelsinskal, stil det til side. Bland hindbær og blåbær i en skål, vend dem forsigtigt med hakket mynte. Brug nogle høje glas til at servere i. Kom lidt af bærblandingen i bunde på hvert glas, så yoghurt og jordbær, forsæt til det er brugt op og slut af med 2 spsk. græsk yoghurt på hvert glas og 1 spsk. jordbær. Pynt med lidt frisk mynte og server med det samme.

Server til brunch eller som dessert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer